Header image  

 

Robertssons och Bergdahls släkter

 
 
 

Om min forskning

Jag heter Göran Robertsson och har hållit på med släktforskningen några år. I början blev det många turer till Landsarkivet i Göteborg men på senare tid har det blivit så mycket enklare tack vare Internet, bredband och digitalfotograferade kyrkböcker som man kan sitta hemma och läsa.

Vår släkt
Vi bor i Göteborg och så gjorde även våra föräldrar. Innan dess så kom våra anfäder för det mesta "invandrande" från andra delar av Västsverige - från Bohuslän i norr till Halland i söder - från Göteborgs skärgård i väster till Småland i öster. Läs lite mer om dem på "Min kartsida".

Min Släkt...
...heter programmet som jag använder för att registrera min forskning. Du som är intresserad av att få en mer uppdaterad version av forskningen (till skillnad ifrån den som ligger under fliken "Vår släkt") - kan ju gå in på programmets hemsida finns under "Länkar" och ladda ner en demoversion. Sedan går du til "Ladda ner" och laddar ner min uppdaterade fil "senaste uppdateringen" - packa upp den - dubbelklicka sedan på den och du får tillgång till allt som jag har registrerat.


Aktuella projekt !